İşleminiz Devam Ediyor.

Siber Güvenlik Hizmetleri

• 17 Mayıs 2021
  • 1397
Sistem çalışmaları ile üniversitemiz sunucularının bakım-onarımı, yeni sunucu kurulumu, sanallaştırma ve optimizasyon çalışmaları, veri tabanı kurulum ve bakım-onarım çalışmaları ile Replica ve Backup, failover cluster mimarisinde yedekleme süreçlerinin organize edilmesi ve yönetilmesi faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Siber Güvenlik çalışmaları ile ise üniversitede bulunan tüm yazılım, sistem, sunucu, veri tabanı, web uygulamaları, web siteleri ve son kullanıcı bilgisayarlarına düzenli aralıklar ile güvenlik testleri gerçekleştirilmesi, yapılan penetrasyon testlerinin yorumlanması ve raporlanması ile varsa ortaya çıkan zafiyetlerin analiz edilmesi, kapatılması süreçlerini takip eden, acil eylem planı ve olay müdahale planları gibi birtakım dokümantasyon süreci ile birlikte ULAKNET, USOM, ULAKBİM OLTA gibi platformlar üzerindeki bir takım görevleri yerine getiren ofisimizdir.
  • Siber Güvenlik Farkındalılık Çalışmaları
  • Siber Güvenlik Web Penetrasyon Çalışmaları